Looking For Anything Specific?

Şarkıcı Güllü : Güllü'nün son hali şaşkına çevirdi! Zayıflamıştı ama bu ... : Yıllarca fazla kiloları ile başı dertte olan güzel şarkıcı, kilolu olmasının nedeninin yıllar önce talihsiz bir kaza geçirerek kolunun camdan kesilmesi.

Şarkıcı Güllü : Güllü'nün son hali şaşkına çevirdi! Zayıflamıştı ama bu ... : Yıllarca fazla kiloları ile başı dertte olan güzel şarkıcı, kilolu olmasının nedeninin yıllar önce talihsiz bir kaza geçirerek kolunun camdan kesilmesi.. Fantezi müziğin güçlü ve sevilen isimlerinden biri olan güllü uzun süren sessizliğin ardından i̇bo show'a konuk oluyor. Ünlü şarkıcı güllü hakkında çıkan öldü haberlerine i̇syan etti. Yeni görüntüsüyle çok mutlu olduğunu belirten sanatçı, bu tarz operasyonlar öncesi herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen 47 yaşındaki şarkıcı, sosyal medyada çıkan 'öldü' iddialarına isyan etti.

Türk fantezi müziği sanatçılarından olan güllü, fethiye 'nin çalış semtinde işlettiği kamp yüzünden mal sahibiyle kavga etti. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Fantezi müziğin güçlü ve sevilen isimlerinden biri olan güllü uzun süren sessizliğin ardından i̇bo show'a konuk oluyor. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Şarkıcı gülül'den o haberlere tepki geldi.

Şarkıcı Güllü kavgaya karıştı! | Karadeniz Gazetesi
Şarkıcı Güllü kavgaya karıştı! | Karadeniz Gazetesi from karadenizgazete.com.tr
İki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı. Şarkıcı güllü, 47 bin tl'lik borcunu ödemediği mal sahibine yumruklar savurdu. Mal sahibine yumruk attan güllü. Türk fantezi müziği sanatçılarından olan güllü, fethiye 'nin çalış semtinde işlettiği kamp yüzünden mal sahibiyle kavga etti. Mekan sahibi ve bazı çalışanlar, güllü yanındakilerden şikayetçi oldu. Ses sanatçısı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık. Fantezi müziğin güçlü ve sevilen isimlerinden biri olan güllü uzun süren sessizliğin ardından yeniden ekranlara döndü. 19.06.2021 15:22 | son güncelleme:

Tüp mide ameliyatından sonra bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti.

Magazin ve ünlüler dünyasında zaman zaman basın yayın organları ya da sosyal medyada çıkan öldü. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Çıkan kavgada mal sahibine yumruk attan güllü, karakola götürüldü. Güllü, star tv 'de yayınlanan 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına misafir oldu. Mal sahibine yumruk attan güllü. Hakkında çıkan ölüm haberlerine isyan eden şarkıcı, i̇nsanlar akın akın yazmaya. İki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı. Saldırıya uğrayan mal sahipleri güllü ve yanındakilerden şikayetçi oldu.türk fantezi müziği sanatçılarından olan. Şarkıcı güllü, tam 43 kilo vererek 50 kiloya düştü. Şarkıcı gülül'den o haberlere tepki geldi. Ses sanatçısı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık. Ortalığı birbirine katan güllü, kızı ve yardımcısı gözaltına alındı. 5 bin 200 lira olan kira bedelini aylardır ödemediği ileri sürülen şarkıcı, 47 bin tl'yi bulan borç gerekçesiyle mal sahibi ile davalık oldu.

Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Türk müziğinin efsane sanatçılarından güllü'nün öldüğüne yönelik iddialar ortaya atıldı. Güllü'nün, nasa'nın dahi uzay yolculuğu yapan astronotların diyetlerinde kullandığı tok tutma özelliğine sahip olan bu tahıl ile zayıflaması mümkün oldu. Şarkıcı güllü kimdir, nereli kaç yaşında? Ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı.

Şarkıcı Güllü gözaltına alındı TIKLA GÖR
Şarkıcı Güllü gözaltına alındı TIKLA GÖR from i.internethaber.com
Şarkıcı güllü nasıl zayıfladı kaç kilo verdi. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Çıkan kavgada mal sahibine yumruk attan güllü, karakola götürüldü. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı. Güllü, zayıflamış hali ile usta sanatçı muazzez ersoy'a benzetilince, son zamanlarda bunu çok. Darba uğrayan mal sahipleri şarkıcıdan şikayetçi oldu. Şarkıcı güllü, 47 bin tl'lik borcunu ödemediği mal sahibine yumruklar savurdu. Özel hayatı ile merak edilen çingene asıllı türk şarkıcı.

İnsanlar akın akın yazmaya başladılar.

İnsanlar akın akın yazmaya başladılar. 47 bin tl'yi bulan borç yüzünden erdal bolatcan ile önce davalık olan güllü ardından. 5 bin 200 lira olan kira bedelini aylardır ödemediği ileri sürülen şarkıcı, 47 bin tl'yi bulan borç gerekçesiyle mal sahibi ile davalık oldu. Türk fantezi müziği sanatkarlarından olan güllü, fethiye'nin çalış semtinde işlettiği kamp yüzünden mal sahibiyle hengame etti. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Şarkıcı güllü kimdir, nereli kaç yaşında? Darba uğrayan mal sahipleri şarkıcıdan şikayetçi oldu. Şarkıcı güllü, 47 bin tl'lik borcunu ödemediği mal sahibine yumruklar savurdu. Özel hayatı ile merak edilen çingene asıllı türk şarkıcı. Fethiye'nin çalış semtinde kamp alanı işleten güllü, 5 bin 200 lira olan kira bedelini aylardır ödemediği gerekçesiyle mal sahibi ile davalık oldu. Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu. Güllü, star tv 'de yayınlanan 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına misafir oldu.

Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Fethiye'nin çalış semtinde kamp alanı işleten güllü, 5 bin 200 lira olan kira bedelini aylardır ödemediği gerekçesiyle mal sahibi ile davalık oldu. Ses sanatçısı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı.şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah program ına. Türk fantezi müziği ses sanatçısı güllü değişimiyle gündem oldu.

Şarkıcı Güllü kavgaya karıştı - Magazin haberleri
Şarkıcı Güllü kavgaya karıştı - Magazin haberleri from im.haberturk.com
Yıllarca fazla kiloları ile başı dertte olan güzel şarkıcı, kilolu olmasının nedeninin yıllar önce talihsiz bir kaza geçirerek kolunun camdan kesilmesi. Güllü'nün, nasa'nın dahi uzay yolculuğu yapan astronotların diyetlerinde kullandığı tok tutma özelliğine sahip olan bu tahıl ile zayıflaması mümkün oldu. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Özel hayatı ile merak edilen çingene asıllı türk şarkıcı. Aylık 5 bin 200 lira kirası olan alanın kirasını uzun süredir ödemeyen güllü'nün borcu 47 bin liraya. Türk fantezi müziği ses sanatçısı güllü değişimiyle gündem oldu. İki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı.

Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle.

Şarkıcı güllü, fethiye'de işletmeciğini yaptığı kamp alanının sahibiyle kavga etti. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı. Şarkıcı gülül'den o haberlere tepki geldi. Şarkıcı güllü nasıl zayıfladı, kaç kilo verdi? Aylık 5 bin 200 lira kirası olan alanın kirasını uzun süredir ödemeyen güllü'nün borcu 47 bin liraya. Fethiye'nin çalış semtinde kamp alanı işleten güllü, 5 bin 200 lira olan kira bedelini aylardır ödemediği gerekçesiyle mal sahibi ile davalık oldu. 19.06.2021 15:22 | son güncelleme: Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Şarkıcı güllü nasıl zayıfladı kaç kilo verdi. Güllü gerçek adı da merak edilenler arasında. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Fantezi müziğin sevilen isimlerinden biri olan şarkıcı güllü hakkında çıkan öldü haberlerine isyan etti ve ben ölmedim ifadelerini kullandı. Magazin ve ünlüler dünyasında zaman zaman basın yayın organları ya da sosyal medyada çıkan öldü.

Posting Komentar

0 Komentar